Myten lever!

Snön blåste kall på stadion i IKHP. I skogen signade flingorna meditativt långsamt mot marken. Fina spår, Fredag och Filip & Fredrik på På Spåret. Det var en bra dag. Då såg jag det, den karakteristiska yviga tekniken, huvudet lite på sned. Det var rullskidtjejen! Hon finns även på vintern! Stum av förundran stod jag där. Vad skulle jag göra? Jag har alltså chansen att döda myten, lägga fakta på bordet, stänga ett kapitel i Holavedens historia. Detta måste göras på ett bra sätt tänker jag. Hon åker naturligtvis med hörlurar i öronen. Efter Arvids rådiss på vätterstranden så förstår jag att klämkäckhet inte kommer leda någon vart. Så jag åker förbi och tänker att jag kanske får ytterligera någon möjlighet att avslöja personen bakom myten. Men nästa varv är hon borta och jag hade inte skrivit upp alla registreringsnummer på parkeringsplatsen heller. Myten lever vidare men på en mycket mer begränsad yta i form av ett konstsnöspår!

3 kommentarer

  1. Hur kunde du låta tillfället gå dig ur händerna på det där snöpliga viset?? ? Bättre målmedvetenhet nästa gång! Kom igen! Lös mysteriet!

  2. Hur kunde du låta tillfället gå dig ur händerna på det där snöpliga viset?? ? Bättre målmedvetenhet nästa gång! Kom igen! Lös mysteriet!

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑