Halleluja

Ja, just så. Palle skrev om det igår. 30 mil blir det. Med hjälp av en djävulsk avslutning. 
Det gör oss genuint glada och tacksamma att vi nästan samlat in 3000 kronor till Cancerfonden i detta läge. Och när Anders slaskar på måndag gör vi alla en riktigt djävulsk avslutning och slänger in några extra slantar. Jag kommer slänga in 1 krona per kilometer jag har kört. Det tänker jag på för varje meter som passeras. En motivation som är god nog.
Dessutom har novembers miljakt bidragit till en riktig skjuts i min egen träning om jag tillåts vara lite ego. Jag skriver träningsdagbok på Funbeat på allvar sen mitten av mars ungefär och så mycket tid som jag tränat den senaste månaden har jag inte gjort det här året. Vida långt ifrån storhetstiden i början av 2014 då jag också hade en period då jag skrev ner min träning. Ungefär dubbelt så många timmar då som nu. Men det var en annan tid, ett annat liv. 
På lördag kommer TB Lund(far till en kändisbloggare) från Proskima för att visa oss ÖISare hur man vallar på bästa sätt. Är du ÖISare och skidåkare så bör du vara där! Före detta håller Peter Nilsson i ett rullskidspass på Ledserydsrakan (bra för psyket) och har sedan utlovat mat innan TB tar vid. Mer info på Ölmstad IS Skidors fb-sida. 
I Tranemo åker man på snö nu. Hur bär dom sig åt?

2 kommentarer

  1. Det gör vi Skövde också =) Känns som Jönköpingstrakten är efter när det kommer till att spruta snö? Lövhult är inte med på tåget heller läste jag.

  2. I Mullsjö åker vi också på snö!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑