November är månaden då många låter håret växa fritt på överläppen för att öka medvetenheten om mäns hälsa. Eller kanske snarare mäns ohälsa, jag vet faktiskt inte riktigt varför man gör det. Min konspiratoriska ådra säger att det kan vara en reklamkupp från Gilette för att sälja mer hyvlar till julhandeln, men vem vet. Kanske är det bara en rolig grej helt enkelt. Nu tycker i alla fall vi att det är dags att avgöra vem av er läsare som har den vackraste överläppen. Skicka in ditt bidrag när du känner dig nöjd med resultatet, så utser vi en vinnare innan månaden är slut. Överläppen behöver inte vara hårig för att få vara med och tävla, huvudsaken är att deltaga och att ha roligt. 

Skicka in ditt bidrag till kaxholmenkickwaxers@gmail.com innan november är slut. 
Ps. Enligt säkra källor ligger Peter Nilsson redan bra till för att ta hem ”årets mustasch” så ni andra måste ligga i ordentligt för att komma ikapp. 
Ps2. Vintern är på ingång. Klass 1-varning i Värmland och till nästa vecka väntas det komma kallare väder även hos oss i äppeldalen. Jag som precis börjat gilla det milda vädret eftersom det underlättar att samla löpmil. 
Ps3. One Directions nya album är fantastiskt. BAM, jag sa det. Hata inte.