Äppleloppet 2015

Folkfest på hemmaplan. Underbart att se så många vallfärda mot äppledalen. Långväga gäster som imponerades över trädens bärkraft samtidigt som de fick springa sig trötta. Ett evenemang som jag tror kommer växa ännu mer till nästa år och bli ett givet lopp både för den långsamme och den snabbe löparen. 

Oskar dominerade totalt. När man skymtade honom mellan äppelraderna efter 2 kilometer var luckan bakåt oväntat stor. Jag tror nyckeln var att reka banan dagarna innan. Lära sig svängarna, veta vart man kunde trycka på och inte. Enkel vinst, men ett hårt pris. Idag är han förkyld. Alla tankar går till Oskar men främst till hans sambo. 
Lika överlägsen seger på damsidan. Karin spjuth visade att hon är Jönköpings bästa kvinnliga löpare just nu. 4e plats totalt, otroligt bra. 
På lördag kör vi ÖIS-loppet. Kommer bli sedvanlig Holaveden-live samt after run hos någon av de startande. Jag köpte ett par nya skor i går för att kompensera att jag tränat så dåligt senaste veckorna. Litar helt på att det ska funka. Ses där! 

/ tävlingsledaren 

1 kommentar

  1. Styrkekramar till Oskar o hans sambo ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑