Lycka är att få elda

Jag är ingen pyroman eller så, jag bara gillar att elda. Tända en liten brasa och sitta och andas in röken. Prata lite skit. Spana in lågorna. Glöden. 

Nu kommer jag skriva något kontroversiellt. 
Jag gillar hösten. Mörkret. Åh vad jag har längtat efter denna årstiden. Då det blir mörkt och man kan snacka skit runt en eld med några marschmellows på grillpinnen. Då man bedriver de flesta träningtimmarna i ett pannlampssken. Då mössa och vantar åker fram och långa tights hänger på tork på varje element. Då det luktar äpple i hela gisebo. Jag längtar redan tills de första snöflingorna faller. Låt oss omfamna hösten och välkomna den ordentligt istället för att hata den. 
På söndag börjar jag simskolan. Ska lära mig kråla ordentligt. Eller ”crawla” som vissa skriver. Vi blir ett gott gäng som kommer snacka skit i bastun varje söndagskväll. Jag hoppas folk kommer lägga märke till hur brun jag är, i så fall får jag valuta för pengarna jag la på greklandsresan. Förutom att lära mig kråla hoppas jag på att få ett par välformade bröstmuskler av all simning. Nu är det slutretat från Oskar och Palles sida. ”Vad små tuttar du har” brukar dom fnissa i omklädningsrummet. 
…jag ska allt visa dom. 

1 kommentar

  1. köpt speedos än?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑