Semesterprioritering

Det råder semestertider och många passar på att åka iväg. På packningslistan står det mycket och kanske viktigast av allt är att få med barnen, om man nu har sådana. Vad många glömmer är att slänga med löparskorna. Riktigt illa. De borde ju givetvis stå högst upp på listan tycker jag, springa på semestern är/kan bli ditt livs bästa löptur. Därför packar jag alltid med flera par skor, sen får man leta på någon som har samma modell på fötterna vad gäller storlek osv, så tjatar man på den och tillslut har man en löpkompis. I lördags blev det 25km med den bästa löparen jag känner. 25 riktigt lätta kilometrar som flöt på i stort sett obemärkt. Konstigt det där, hur vissa kilometrar kan kännas så tunga att man bara vill kasta in handduken för dagen och andra flyter på som ingenting. Det gäller att passa på när man är pigg helt enkelt. 

Annars då? Förutom att springa och leverera frukt liksom. Jodå, det går bra. Väntar otåligt på comeback från Oskar Lunds sida så vi kan få göra upp på milen ordentligt. Frågan är bara om han någonsin kommer tillbaka till löparbanan, ryktet går nämligen att han börjat surfa, skaffat långt hår och halsband med hajtänder. Jag vet ingenting, det låter orimligt men vi för se. 
Allt gott. 

Oskar Lund skymtades senast på Landsjö-beachen i helgen. Det hetaste spelet på kaxholmens egna Unibet är just nu om Oskar ställer upp i någon mer löptävlig under 2015. Oklart om Oskars surfing bara är en sommarprioritering eller om han kör det på heltid kommande år. Följ bloggen för mer uppdatering inom ämnet. 

1 kommentar

  1. Chillaxa mannen…på sommaren är det hang loose som gäller!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑