Nu är det nära…imorgon är det sista dagen innan semester även för mig. Likt Sluggern ska jag dricka hemgjord flädersaft, träna.och lyssna på radio. Jag väljer dock varken Karlavagnen eller Sommarpratarna utan Radiosporten Dokument. Där finns massa godsaker för den som gillar skidåkning…och en hel del annat också.
Förra veckan gjorde jag säsongsdebut på SkiErgen. Välbehövligt var ordet. Dendär fläkten snurrade inte lika lätt som i vintras. Men så är det varje år. Och drivkraften att sänka domdär små siffrorna på displayen. Med temperaturer kring 30 så blev det ett svettbad som sträckte sig likt ett innanhav på Friskis andravåning. Jag försökte torka, men min perspiration var för mig övermäktig. Jag fick se mig besegrad och lufsade iväg mot en iskall dusch.
Hälsenan och vaderna börjar kännas bättre efter två veckors vila från löpning, lite behandling och övningar. Jag ska försöka hålla mig två till. Helgen bjöd på en av sommarens favoritaktiviteter, kasta macka i kvällssolen med en kall öl i handen. Det är nästan lika bra som livet i den röda zonen!