En fulländad vecka

Fotboll, styrka, rullskidor, crosstrainer, cykling och på lördag kommer ännu en halvmara. Ja ni läste rätt. Tyvärr kommer inte Oskar till start på grund av sjukdom och eftersom jag själv tänkt hänga på och langa vatten kunde jag inte bara se på medan en startplats brann inne. Här på Holaveden ställer vi upp. Jag går för nytt pers och hoppas på en bra dag på Linköpings gator.

Det som talar emot det är träningsvärken från måndagens bravader i bålen och benen. Min syster och kompisen Malin håller i pass i Korpens regi. Men det är inget för korpfotbollsspelare kan jag med all önskvärd tydlighet bara klargöra. Korta intervaller och kort vila. Effektivt och tufft som fan. Precis som det ska vara. Måndagar kl 18 på Sannabadets parkering. 25 spänn per gång. Testa!
Jag och min svåger Eric aka Hulken körde passet i måndags. Han laddar mot startled 3 i Vasaloppet så här gäller att hänga i. Det betyder nämligen att jag minst måste stå i startled 2. 
Här försöker jag slå honom på händerna. 
Vi avslutade med ett lätt ryck uppför sandbankarna i bakgrunden. 
Åkte rullskidor till passet utmed Vätterstranden mot Huskvarna och måste i sann Colting-stil dissa alla dessa håligheter och uppslitna asfaltsremsor på cykelbanan. Är det verkligen meningen att det ska vara så? 

2 kommentarer

  1. Lycka till på maran!

  2. Det är rediga tag det..Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2021 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑