Igår tog jag och trummisen en löprunda. Vi startade i Kaxholmen och tag av bortåt Drättinge så första kilometern gick nerför och tempot var en bit under fyra. Tanken var att hålla ett ganska högt tempo under passet för att vänja sig inför halvmara-månaden. Arvid tänkte inte ganska. Kilometer efter kilometer avverkades på 3.50. Till Skärstad, tillbaka mot Lyckås och runt Landsjön tillbaka. Senare skruvades tempot upp till 3.30 och vi slutade prata. Ett bra pass. Några sådana till och jag är redo för halvmaran!
 
Vad hände med förra årets idrottslig höjdpunkt tänker du säkert, Som du säkert förstått är det kampen om Eksjö stadlopp vi pratar om. Blir det någon battalj iår igen?
Svaret är….det är komplicerat. Holaveden består ju numer av en av dem från förra året. Robban. Arvid har har flytt moderklubben för att få springa i blågult. Lika så snabbfotade Linderholm. Som ni hör är det inte som förr. I år blir det ett gerillalopp i trästaden, var och en får klara sig själv! Se bara till att komma i mål så fort som möjligt.