För er som inte visste det så är det väl bäst att jag här förtydligar:
 
Jag är Djurgårdare. 
 
Fritt fram att ifrågasätta och häckla oss för förlusten igår. Jag var där på Tele 2 Arena och såg ett Djurgården bli smått demolerariserat av Elfsborg. De var helt enkelt för bra. Nåväl. Då kan vi lämna den premiären till handlingarna. 
 
Idag går jag själv in och spelar en historiskt viktig match. Comeback i ÖIS-tröjan trots att jag vid flertalet tillfällen hävdat min oskuld till fotbollen 2015. Jag har varit och tränat ett par gånger ska erkännas, mest för att fotbollsträning är den bästa träningen – om man gör sitt. Idag möter vi Hovslätt. Kan bli en höjdare- 11.30 på Hovet.
 
Tänkte jag skulle kommentera bilden från i förrgår. Men tycker den talar för sig själv. Livet är ibland onyktert. Och tur är väl det. Hur hade det annars känts?
 
Till sist. Mycket Holaveden-referenser nu. För er som inte hört så uppmanar jag er härmed att lyssna på Värvet avsnitt #168 med Henrik Dorsin. Holaveden nämns. Sen om det handlar om Arvids nya mustach eller Johans lätta intervallsteg låter jag vara osagt. Även om det handlar om Oskars nya pers runt sjön. Det får ni helt enkelt lyssna er till. Själv nöjer jag mig med ett glas kallt vatten.
 
Glad annandag på er alla människor!