Vårsådd och solsken

Solen skiner om dagarna och asfalten ligger där och väntar på att ett stadslopp ska svepa bort grus och damm. För några veckor sedan var det dags att bädda för en bra sommarskörd. Grönsakerna ska förgros. Just nu leder tomaterna före brysselkålen och kronärtskockorna. Det ska bli intressant att se hur formkurvorna utvecklar sig när vi går mot utesäsong.

Julstjärna, löpdojja, förodling 

Själv så har jag fått en släng av post-vasalopps-passivitet. Träningen har uteblivit förutom några få försök att övervinna lägesenergi på Friskis, där för övrigt någon snodde mina skor efter ett svettigt skierg-intervallpass för några veckor sedan, stackars sate, och ett halvtaffligt försök till simträning. Jag utför någon slags prawl…jag rör mig strömlinjeformat genom vattnet likt en pråm ivrigt utförande av simtekniken crawl. Men nu är det bot och bättring. Löpsäsongen står för dörren och på lördag är det träningstävling. Idag har jag införskaffat ett par nya dojor för tävling. Skosamlingen växer och tillsammans med skidpjäxor så skulle jag kunna fotbeklä en mindre norrländsk stad.

2 kommentarer

  1. Lördag kl 8.30 och fortfarande inget blogginlägg…ingen bra start på dagen!

    • Från botten av våra hjärtan vill vi be om ursäkt. Även solen har fläckar, dock inte så stora som detta misstag. Nu ligger dagens inlägg uppe för lösning lagom till tiokaffit /holaveden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑