Äntligen lördag

Två dagar med feber fick räcka tyckte kroppen. Trodde jag. Efter att ha varit hemma en dag extra, nästan i onödan (nåväl fick ju se sprinten i sin helhet), så var det så återigen dags att ge sig in i jobbleken igår. På lunchen var jag hemma och la på universalklister och hann med och äta lite också. När så arbetsdagen var slut föll ett strilande regn och påminde om att det bara är idioter som åker skidor nu. Väl vid Hallbystugan testade jag kroppen som varit ifrån träning i över en vecka och gick hårt med grymt fäste i stigningarna. En riktig ursvettning har aldrig skadat som min far säkerligen skulle ha utryckt det. Det skadade inte. Men vet heller inte om det gjorde nytta. Ja, ja. Det är ju lugnt. Det är ju drygt 192 timmar kvar till Vasaloppet att bli frisk på. Däremot blir det inget tävlande denna helgen heller för min del. Det blir däremot en heldag med skiathlon. 

För övrigt:
Oskar fyllde år i förrgår. Det firade jag med tårta.
Såg ni Wassberg på VM-sprinten ute och handgripligen rättade till banan? Sånt är jag svag för.
Underbart att se Stina Nilsson som sparade på jublet tills sista metern var körd. Fokus hela vägen. Grattis Björgen. Det var ditt sista mästerskapsguld i en sprint.
Jag har slutat titta på kommande väder. I en tid där Google-fieringen ligger som hinna över hela tillvaron så är det alltid kul att få någon överraskning.
Idag spelar ÖIS första träningsmatchen för året mot Mariebo 13.30. Tips: 3-1.
Måste jag köpa ett par hörlurar så jag kan lyssna mer på musik. Jag har tappat taktkänslan.
Holaveden har lyft en intern diskussion om att spela in något poddavsnitt nån gång kanske. Radioutbildad som jag är så går jag igång på sådant. Men vad säger läsarna? Hade ni lyssnat?

4 kommentarer

  1. Det hade varit kul att höra er diskutera vem i Holavedengänget som har starkast pannben…

  2. Jag lovar att lyssna?

  3. Självklart hade jag lyssnat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑