Allt som inte utvecklas försvinner.

 
Holaveden har nu funnits i cyberrymden i ett års tid. Bloggen kom till i våningen över källarhålet där jag för tillfället slagit läger mitt i en separationsdimma. Det var en mörk snöfri januarikväll och jag bjöd på ostkaka med sylt och grädde. Oskar och Arvid härjade ensamt omkring med egna bloggar för de närmast sörjande och jag skrev sporadiskt hos Erik Wickström. Oskar tog fadersrollen och vi bildande denna armé av ord som skulle strömma ut i Wifi världen i ett jämt balanserat flöde. P1´s tankar för dagen blev snabbt konceptet.
Det finns ett begär av att göra sig hörd och en tillfredsställelse att bli läst. Det är ett självförverkligande att skriva.
 
Utveckling och utbredning.
Det är lätt att ta saker för givet med följden att utvecklingen uteblir. Tillslut tappar det hela sitt värde och helt plötsligt försvinner det och är borta. Eller i värsta fall kvar och dåligt. Holaveden har bidragit med massor av positiva känslor under året och det är lätt att försöka uppleva samma upplevelser igen genom att försöka spöa grannbyn under milloppet i eksjö, förstöra en midsommarfest genom att springa sillarännet eller flexa biceps efter ett lyckat rallarlopp. Nytt år kräver sina unika upplevelser, världshistorien skrivs AS WE SPEAK. Vi har därför beslutat att plocka in en fjärde bloggare. För att bli intressantare och roligare men även för att rädda bra texter ifrån att harva runt relativt ensamt i ett stort och ensamt internetlandskap.
Bloggaren kommer tillföra nya läsare då vi i praktiken har köpt en relativt läst enhenssblogg(!?).
Bloggaren kommer tillföra högre kvalitet vilket vi andra kommer försöka leva upp till.
Att leverera en text var fjärdedag ska i teorin innebära att vi slipper fler tutt incidenter.
Med den nya bloggaren kommer vi utbreda oss lite geografiskt vilket förhoppningsvis kommer ge en ökad läsarkrets. 
Den nya bloggaren börjar sin tjänstgöring imorgon.
 
Min förhoppning är att 2015 blir ett intressant och angenämt år där vi tillsammans utvecklar våra krafter till att utföra personliga stordåd i idrottsspåret samt bakom tangenterna.
Läs Holaveden dagligen för intressanta och inspirerande inlägg och följ våran kamp och frustration i livet och låt 2015 bli det bästa året fyllt av roliga, inte fullt behagliga men spännande konditionsupplevelser.
Förhoppningsvis en del annat också högt som lågt. Låt det rulla bara.
 
 

2 kommentarer

  1. Spännande med en ny bloggare! Är det möjligen en Amatör?

  2. Läste ditt inlägg med lite rädsla i kroppen kan jag erkänna! Jag trodde det skulle komma en finish med: så nu lägger vi ner.Det hade ju varit för trist! Härligt att höra att det endast blir utveckling och tillskott! Kul! Fortsätter följa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑