Silly Season – i bloggvärlden

¨Inom sport används termen som en benämning på tiden mellan säsongerna då ligamatcher inte spelas och tidningarna har mindre att skriva om. Dock är transferfönstret öppet och spelare byter klubbar. ”Silly season” används oftast inom lagspel som bandy, basket, fotboll och ishockey. Anledningen till benämningen är att under denna period sprids rykten i media om vilken spelare som kommer hamna i vilken klubb. Numera förekommer dock i många fall även spelarövergångar under säsongerna.¨ 
 
…bloggvärldens Silly Season är igång. Rykten sprids och tidningarna jagar skvaller. Kommer Wickström skriva på  erikwickström.se i fortsättningen? Kommer amatorerna.wordpress.se fortsätta leverera läsvärda intervjuer? Ingen vet men Holaveden vill lägga korten på bordet. Vi är på jakt efter en skribent, en man eller kvinna som är rapp i fingrarna och har syreupptagningförmåga som en stridselefant. Inga lätta krav med andra ord. Blondinbella är tillfrågad. Vi får se vart det leder. Holaveden är en kreativ plats och vi måste fortsätta utvecklas för att hålla våran plats som den världsledande konditionsbloggen. 

Nu till något annat. Jag har blivit 21, alltså vuxen på riktigt. Bjöd vuxna människor på kaffe och tårta igår kväll, och förhoppningsvis vantrivdes de inte. Jag har läst någonstans att efter 21 års ålder går det inte utveckla sin lungkapacitet längre. Jag hoppas att mina lungor fått kämpa hårt under de här åren så att de håller en helt okej nivå. Nu gäller det bara att lära sig ligga på en hög belastning under en längre tid, jag tror det är det som kalllas att vara ¨i form¨Eftersom jag är rätt kass på att träna mycket kanske det är bäst jag tar hjälp. Palle lät lite sugen på att hjälpa mig bli Blixten från Kaxholmen. Jag nappar nog. Får bjuda honom på kaffe och tårta ännu en gång och diskutera hur vi ska gå vidare. Sätta upp ett långsiktigt mål, 2-3 år framåt, sen göra varje dag så bra som möjlig för att uppnå det. Palle är en enkel man, inga krusiduller. Träningsprincipen är densamma, enkelt, hårt. Träna varje dag kl 17:30 – 19:30, GÖR INGET ANNAT.


Övrigt skvaller;
– Simon Solsjö tränar mycket. 60km på ett varv som mäter 1,5km är imponerande och man undrar om han är lite hjärndöd. 
– David Elgh tränar 3-4h i veckan utan stavar. Siktar på att inte ramla under färden mellan Sälen – Mora.
– Adam Sernheim gör 60 armhävningar/dag. Det kan hans triathlonarmar behöva.
– Oskar har köpt en GPS-klocka och spenderar nuförtiden mer tid med ett excell-dokument än med sin sambo. 
 
Dags för tävling!
Ange namn på tävling, placering, valla under skidorna samt vilket led jag seedade upp mig till på Vasan och du är med i tävlingen! Skriv ett önskeämne du vill att vi tar upp på bloggen, vinnaren som koras får alltså ett helt blogginlägg tillägnat till sig. 

6 kommentarer

 1. Framförallt behöver min säckiga systemutvecklarhållning bättre stabilitet.

 2. Huskvarna Ski Marathon
  10:e plats
  Guruwax Röd-Silver
  Startled 2!

 3. Fan känns som Oskar satt på inside information här.
  Känns inte OK att bloggkollegor vinner varandras tävlingar?

 4. Huskvarna ski maraton.
  10a.
  Guruwax röd silver.
  Vasaloppet 2!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑