Stavfel.

Stavfel ska arbetas bort. Felstavade bloggtexter ifrån vänster till höger är slarvigt, bedrövligt och framförallt fel. Rätt ska vara rätt och när det är fel är det dags att göra rätt. Jag ska under 2015 bli bättre på att stava. Det är ett löfte. Att skriva och skriva fel är en helt meningslös sysselsättning. Jag är motiverad inför uppgiften och tycker förändring är meningsfullt. Utveckling är alltid välkommet.

 

Hur bra bör man bli?
Man bör iallafall inte framstå som en helt imbecill idiot. De flesta fel och problem uppstår av dålig planering och bristande tid. Ska man skriva så måste man lära sig att skriva rätt. En persons språkkunskaper bör vara sådana att man klarar av de krav som samhället ställer. Jag har tillräcklig läsförmåga, läsförståelse, ordigenkännelse och högläsningsförmåga för att vara medborgare, pappa och anläggningsarbetare. Men ska man skriva så ska man skriva bra.

 

Fler stavfel.
Ett annat stavfel som är helt åt helvete är skidstavarna. Dom är för klena, dåliga och dyra. Ska rullskidsporten växa och bli betydande så måste stavarna bli bättre. Det vore bra att ha ett Allianslopp utan att halva elitfältet bryter stavar. Det är inte trovärdigt. Det behövs hållbarare och bättre matrial. Det finns mycket att jobba med under 2015. Precis som vanligt.

1 kommentar

  1. Niklas Solsjö

    2015-01-03 at 8:10 f m

    Då blir dom väl riktigt dyra på köpet… En mjukare typ är det ju ingen som vill ta i heller om man kört med en toppstav. Där har dom nåt att bita i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑