Arbetsbefriad men inte ledig. Har valt att skjuta på julklappsinköpen in i det sista. Eftersom 90% av jönköping också tänkt i samma banor fick jag spendera en bra stund i bilköer och kassaköer innan jag lyckades landa mina 2 paket. Det finns inget som ger mig sådan prestationsångest som att köpa julklappar. Det får gå som det går, och bli som det blir. Troligtvis blir det jul ändå. Slå in skiten är dock det värsta momentet. 

Har ni kollat i den mustiga resultatlistan från helgens tävling? Riktigt roligt att så många faktiskt deltog. Hög klass höll det också, inte många i Sverige som drar snabbare än 16:55 kan man väl konstatera. Eller vet ni någon?
Norrlänningen var som vanligt startsnabb men denna gången var han inte snabbast. Mikael Johansson var uppe och nosade på pallplats första tusingen men det höll inte och han hamnade slutligen på en 9e plats, tappade alltså 6st placeringar. Själv är jag avundsjuk på er som fick tävla. Jag hade också velat dra mig genomsvettig men en knakande axel hindrar mig fortfarande från full belastning. 6-8 veckor säger sjukgymnasten. Det är lite väl mycket tycker jag. 

Lite önskemål om kortare tävlingsdistans har kommit in. Blir det ett återkommande inslag i tävlingskalender kan ni väl berätta vilken distans ni helst tävlar i? Fast helst av allt tävlar väl de flesta på snö, hoppas jag… På tal om snö, eller snarare bristen på snö, jag fick sån lust att åka skidor häromdagen att jag vallade alla mina skidor. Kan man inte få känna känslan av snö kan man åtminstone få känna doften av smält valla tänkte jag. 

En riktigt mysig bild på Gunde för att få lite julkänsla!