Utmaning/uppmaning

Denna veckan är jag sjuk. Självdiagnoserade halsont under måndagens första vakna timme. Jahopp, då är det bara kasta in handduken vad häller kvalitet och kvantitetsträning under kommande vecka. Det har man lärt sig, springa halvsjuk är värdelöst. Lika bra att låta det vara pch va sjuk ordentligt istället.

Idag känns det bättre och jag ska försöka ta några stapplande steg under helgen. 
Jag uppmanar alla att springa Lidingö on tour vid hallby nu på tisdag. Det kommer bli kalasjobbigt. Jag hoppas att mina ben ska vara relativt springsugna och snabba under tisdagskvällen så jag åtminstone tar mig till led 1c på lidingöloppet. Målet är som vanligt att spöa Adam och Robban. Tidigare i år var målet att även spöa Oskar men han har gått på strikt diet och träningsprogram och springer nu mer sub-sin-egen-vikt på halvmaraton. (Källa ingen)

Nu till utmaningen! 
Dagen efter kör vi triatlon vid axamo. Det blir klubbmästerskap för oss gisebröder och det vore sköj med medtävlande. Oskar och Adam ligger en bra bit före mig eftersom de redan kört ett par gånger men likt Costa Rica under fotbolls VM ska jag slå ur underläge. Det blir kanonskoj! 
Man ska ju tydligen ’betta’ på sånt här så det är väl lika bra att jag slänger ut mig något dumt med en gång. Vinner jag inte över Adam och Oskar simmar jag tvärs över Landsjön och alla är välkomna att bevittna spektaklet. 
Avslutar med ett Eric Senorski citat; 

– ”har du ont och känner att du måste springa, stoppa en sten i den smärtfria sidans sko så tänker du på det istället”

8 kommentarer

 1. Bra utmaning Arvid!

  På triathlonutmaningen hoppas jag att ni tänker simma två varv. Kör man banan med ett varv simning under låga 40 så har man ingen ursäkt att inte köra tävlingsbanan…

 2. Blir sjukt kul detta.
  Mjölksyra i hallbybackarna, se Oskar simma och vara följebåt till Arvid över Landsjön.

 3. Det kanske krävs följebåt redan på Triathlonen om de ska köra två varv…!?

  Ska inte du också vara med Palle?

 4. Jag cyklar inte en meter!
  Men ja simmar över sjön på torsda följt av löp intervaller.
  Vågar du simma marcus? Eller är du rädd för gäddbett?

 5. Två varv låter ett varv för mycket, jag som tänkte sätta mina krafter till cyklingen! 🙂

 6. Följebåt finns oftast numera på triathlonet.
  Om vi ska jämföra cykeltider så behöver man en klocka eftersom tidtagningen på plats endast är måltiden numera. Eftersom det blir kaos när det är många deltagare.

Lämna ett svar

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑