Det råder semestertider hos redaktionen på Holaveden, men det betyder givetvis inte att bloggen tar semester. Dagen till ära berättar Olof Lundin en härlig cykelanekdot.

Olof själv har en del fina meriter i bagaget. Innan subgruppernas era tog över snurrade han tillsammans med 3 andra runt Vättern på 8h. Utöver en kaxig tid på Vätternrundan har han ett par 10top placeringar bl.a. på Solleröloppet. Men den största cykelmeriten är kanske att Olofs farsa arrangerade Sveriges första MTB-lopp, men det är en helt annan historia.. 
Ett träningspass med Tomas Gotland Lövfqvist i bergen på Mallis. 

Fick under min aktiva tävlingskarriär i cykel möjlighet att tävla och träna med ”Lövfqvist”. Vi var bl.a på träningsläger på Mallorca innan säsongen drog igång. Mallorca är ett mecka för tävlingscyklister på våren. Där finns allt, berg, slätt, småvägar, småkuperat och många likasinnade. Minns ett pass i bergen precis när Cresent kommit med sin nya carbonram, ja så länge sedan var det:). I början av klättringen gick Lövfkvist ram av så han fick ta taxi tillbaka till hotellet. Senare på kvällen minns jag även att jag puttade i honom i poolen påväg till middagen:). Nästa dag var det både berg och slätt som stod på schemat, vi började uppför i några timmar för att sedan ta oss ner på plattån för att köra fartintervaller. Fartintervaller är grymt kul, man kör på högsta växeln i ca 50-60 kilometer i timmen och hela tiden ökar man farten, sen väntar man in övriga igen och så håller det på. Känslan att köra fort på cykel är grym:). Det var lite om det, och för er som inte vet vem Gotland är kan väl skippa detta inlägg…