Holaveden har varit på träningsläger i Taiwan. Det simmades säkert ett par längder i poolen och varje dag gick vi till 7 eleven vilket var ett träningspass i sig. Närmare 40 graders värme tog hårt på min skandinaviska kropp. 

Skämt å sido, jag gjorde livets resa till Taiwan för att spela med mitt band på en festival. Det var utan tvekan den absolut sjukaste spelningen jag gjort. Över 25.000 i publiken och en scen som var orimligt stor mitt på en strand. Men denna bloggen har fått för mycket av den typen av historier. Här ska det ju skrivas om splitsshorts, intervallträning och skidvalla och när man turnerar är man långt ifrån allt det där. 
Här kommer några smaskiga bilder åtminstone. Ni vet ju hur det är, en bild säger mer än tusen ord osv..

Poolen där ett par längder crawlades. Det luktar triathlondebut för året?


Den orimligt stora scenen.

Rockenråll-gig.. Fint!

Taiwanesisk föda. Ingen hit. 

Taiwanesiska drycker. En hit. 

Mopeder Ö V E R A L L T
Nu skippar vi allt turnésnack. Sen jag kom hem har jag morgonjoggat 3 gånger innan frukost. Anledningen att jag gör det innan frukost är att jag vill springa helt energitom. Kroppen skriker efter bränsle efter bara 3-4km, i vanliga fall kommer den känslan kanske vid 15km om man springer mitt på dan/kvällen. Målet är sub 70kg innan lidingöloppet, det kommer alltså bli en bantningsblogg kommande 2 månader. 
Nu ska jag ut o morgonjogga. Sen åker jag upp och hejar på Oskar som cyklar i hallbyskogarna kl 13:45, vi ses där!