Likt ett aprilväder…

…känns formen just nu. Med andra ord, sjukt oklart. Ena dagen går det i dur. Solsken och blå himmel. Varma brisar då man vågar lätta på tjocktröjan o köra t-shirt en sväng. En sådan dag springs kilometrarna av ganska smidigt. Benen känns pigga, lungorna känns i form och kilometertiderna kryper sakta men säkert ner under 4 min/km. Löpning en sådan dag är fantastisk. 

Men likt ett typiskt aprilväder som skiftar på ett par timmar finns det även sämre dagar. Dagar av tvivel. Är jag dödligt sjuk eller bara täppt i näsan? Har jag ens en fungerande minisk? Kommer mina hälsenor hålla första 500 metrarna? 
Löpning en sådan dag suger. Men det är löpning en sådan dag som man kommer ett steg närmre en vinst över firma Linderholm, Davidsson, Johansson i byakampen under Eksjö stadslopp. Det är dagarna som är tyngst som är bäst.
Snart dags att testa av formen på riktigt. Landsjön runt som går av stapeln 27/4 är den riktiga säsongspremiären. Då löparlinnet åker på och man bedriver en vettig uppvärmning för att man tror det ska gå snabbare runt sjön. Jag ser fram emot årets lopp. Det kommer bli en fin folkfest vid sjön och jag tror faktiskt mitt personbästa kan ryka. Den som lever får se. Eller rättare sagt, den som läser vår blogg får se.. Ajöken! 

På frågan vilka grillkol man ska använda sig utav i sommar är svaret enkelt; Holavedens grillkol såklart!

4 kommentarer

  1. Vart kan köpa grillkolen.?

  2. Vad har du för pers?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑