Höredarundan 2014

Då drog löpsäsongen igång på riktigt med en träningstävling ute i Lekeryd. (Lekeryd = mjukglass, ja ni tänker rätt) Oskar visade att gammal är äldst, en fulländad taktisk räv är vad han är. Igår när jag frågade om han skulle med och springa tävling bjöd han ut mig på MTB-date direkt. Trevligt att han vill cykla ihop tänkte jag, men anade inte alls vad han hade för åtanke med daten. Den resulterade i att benen var blytunga idag och Oskar behövde inte oroa sig för mig någon gång under loppet. All respekt för ett sådant taktiskt genidrag. 
 
Jag som mest hållt till i skogen fick idag bekänna lite färg mot sista asfaltskilometrarna. Jag låg och bevakade min stabila 5e plats som jag hade redan efter 500-meter, men med 1,5km kvar blev jag ikappsprungen. Frågade lite försiktigt om det var långt kvar. Nej, nej svarade killen, och då stack jag ifrån. Skönt att det finns lite speed i benen, synd att de bara räcker i ca 1000 meter. Nåja. Slagen av en supertysk, en skidåkare, en SM-medaljör och en heltidssatsande triathlet får väl anses vara ok då man fortfarande är vinterfet. 
 
 
 
3a – Oskar Lund
 
 
Annars kändes allt över förväntan. Höll ihop det helt okej över de 9,5 kilometrarna och Holaveden höll fanan relativt högt då vi placerade oss som 3a och 5a. Palle väntar med sin debut till senare. Resultatlistor kommer under veckan. 
 

2 kommentarer

  1. Det är så lätt 🙂 Taktiken kommer med åldern Arvid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑