Anarki-Arvid

Jag gillar programmet Excel, där är det ordning och reda. Inte en massa ord och bokstäver som flyter fritt utan man kan lätt och enkelt sortera upp det i celler och sortera efter tycke och smak. När vi startade bloggen bestämde vi att vi skulle uppdatera varje dag. Hittills har det gått ganska bra.

Men nu börjar Anarki-Arvid att visa sig. Han slänger upp inlägg lite när som, utan att dagsportionera ut dom. Rockstjärneauran ligger tät i berättelserna från segertåget genom Europa i rymdskeppet. Efter att ha spenderat några dagar i England där löpskor realiseras ut likt påskmust i maj väntar han istället tills han befinner sig i Zurich att införskaffa skodon för enklare löppass. Alla vet ju att Zurich är Europas Ullared. Ordning verkar vara det sista han eftersträvar. Hur ska det gå för Anarki-Arvid? Tänker han på sin pension? Har han rätt pronationsstöd i skorna?

Själv har jag idag lyssnat på P1, pensionssparat och tittat på ECCO-skor…så min dos av Anarki-Arvid är välbehövlig. Den håller mig ung!

1 kommentar

  1. Haha måste bara kommentera detta i ett inlägg alltså. Gubben vs anarkisten är en erkänd kam inom mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2024 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑