Tyskland, Belgien, Frankrike, Skottland och England är avklarade och vi befinner oss just nu i Holland. Turnélivet har rullat på i snart en vecka men känslan är att vi har hållt på i en månad. Jag tror man åldras i dubbla hastigheten när man är på turné. Kanske kan Oskar fixa nån graf över min teori så får vi se om det stämmer. 

Vi är halvvägs av turnén och förkylningen har släppt. Jag plågar mina ben genom att låta dom vila sig i form trots att dom är springsugna. Kommer förhoppningsvis bara smälla till sen när jag väl kommer hem. Jag triggas av FunBeat där alla mina träningskompisar lägger upp de senaste rundorna. Själv tränar jag 30 minuter varje kväll. Det är när vi har konsert. Att spela trummer kräver sin fysik, tro inget annat. Typisk träningsvärk för en batterist sätter sig ofta i underarmarna och i vissa fall vaderna. 30 minuters trumspel varje kväll kanske inte låter så farligt, men jag svettas lika mycket som ett spinningpass och inget svett utan ansträngning det är sen gammalt. 
Kanske kommer jag hem i världens kanonform, men förmodligen inte. Jag har i alla fall en månad att panikträna inför Landsjön runt och sedan ytterligare en månad att komma i någon form av Göteborgsvarvet-form. Det borde gå.
Hälsningar från ett soligt och varmt Rotterdam, Holland.