Holaveden On Tour

Vårt rymdskepp har landat i Köln. Jag sitter och tvingar i mig D-vitaminer från den Tyska vårsolen som man längtat efter hela vintern. En svag bris fläktar mot min kind, men den är inte kall och obehaglig, snarare tvärtom. Sommaren är verkligen på väg och där med grillkvällar vid sjön och diverse stadslopp. Det rycker i mina ben bara av tanken. Detta kommer bli en bra sommar. 

Sju timmar innan insläpp till kvällens konsert och de tyska ungdomarna står redan och köar. Igår spelade vi för 800 personer och ikväll är det slutsålt, 1200 galna tyskar i publiken. Livet är bra konstigt ibland. Ena dagen stakar man 90 kilometer mellan Sälen och Mora. Man kör sig så slut att man undrar vad man håller på med. Andra dagar är man på turné i världens nightliner, och undrar fortfarande vad man håller på med. 

Den tyska vårenSpelschema
Jag är förkyld och har konstant huvudvärk. Det tyska samhället har fastnat i stadiet där det är okej att röka inomhus. Visserligen är det bra förberedelser till pojkdrömmen om att en dag jobba som rökdykare, men just nu är jag trött på skiten. Känner mig som en rökare efter varje inomhusvistelse. Lungorna och ögonen är tunga och kläderna luktar skit. Kommer bli långa pass i skogen när jag kommer hem för att rensa ur bronkiolerna ordentligt. Målet är att klara 35 minuter på milen innan årets slut, men just nu känns det avlägset. Att hela Mars blir en löpfri månad är inte bra för sommarens löptävlingar, men jag ger mer än gärna Adam Sernheim och Robert Davidsson lite försprång i jakten på vår drömgräns, 35 minuter. 
From Köln with love, auf Wiedersehen!

3 kommentarer

  1. Kämpa! Tog du inte med dig skorna ner? Kunde mynta uttrycket: En runda i varje hamn.

  2. Tur att det blir ett par benpass på dubbeltrampet i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2023 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑