Kan skriva dessa rader på fem minuter, kan också dra ut processen till över en timme. Och väl det om jag börjar tänka på någon intressant bok eller anteckning som ligger någonstans, kanske där eller var det här under, oj vad är det här? Och sen via en utsvävande omväg hittar tillbaks till banan som är den påtagna uppgiften att hålla igång dessa rader för sin egen vinningskull. En gemenskap med ens fränder.

Om man inte skrev det här i takt och otid så skulle inte mycket ha blivit skrivet. Så är det. Kan va bra att hålla igång ådran som matats fram just av denna självförvållade arbetsbörda. Kanske borde vi ha några återkommande teman, t ex sådana som för andra positiva aspekter med sig. Tänker på Erik Wickströms podd Lagom Konditions Träningsrevision. Den skulle vi kunna stjäla och göra i egen tappning.

 

Vi får se. Dagens tanke är någon helt annat, naturligtvis. Jag tänker på min senaste idé, förverkligande idé, skulle till och med kunna gå så långt som att säga uttänkta strategi. Det är populärt i visa kretsar så även i min att microdosera olika ting. Det kan till exempel vara någon nermald svamp eller kriminaliserad substans som man tar i små doser oregelbundet regelbundet i tron att det för någonting gott med sig.

Min strategi är inte torkad flugsvamp utan microdoserade träningspass. Inte korta pass eller hårda tidseffektiva pass utan små doser av helt vanliga pass. 1/4 av ett intervall pass, 1/2 av ett långpass och 40 armhävningar. Bygger kontinuitet och rutiner. Tror det kommer föra gott med sig när möjlighet finns att fokusera om och börja trappa upp till 100% träning igen. Man ska leva väl och efter belastning.

Vem vet vad som händer?

Jag vet att nu är det läggdags.