Visa dagar är bara att glömma. Som man glömmer att av pizza blir man alltför mätt. Man lär sig visst aldrig. Man är på jakt, efter en liten liten smula.

Köper väldigt mycket saker för tillfället. Förståelsen är sådär. Man blir uppenbart förvånad av hur lite vi faktiskt vet. Man får kosta på sig att vara lite krånglig. Noggrannhet är ett vacker ord. Ett svårt ord i praktiken. Man får kosta på sig som sagt.

Genom en vän så har ja tillgång till en bra rabattsats. Trotts att man idogt räknat och varit hyfsat rätt ute så behövde vi komplitera i Lördags. Gjorde så i Lördags i en butik som har helgöppet och märkte tydligt prisskillnaden på exakt samma produkt. Prisskillnaden för kvantitet 10 är ungefär lika mycket som ja får ihop till pengapåsen på en hel dag på jobbet. Tanken var att köpa ut kvantitet 10 med rabattsats och lämna tillbaka den på det helgöppna så kunde man ta en dag ledigt och arbeta på huset. Väl där så hade dom inte sagda produkt i kvantitet 10 så världen rasade. Humöret steg från underjorden och det rök i mynningen.

Åkte för att grunda färdigt mitt virke. Grundfärgen som slut med fyra bräder kvar. Mynningen spottade och fräste.

Knäet blev mycket bättre av att styrketräna i trädgården.

Sömn