Människan är inte starkare än den svagaste länken osv..

Nu gäller det att skydda den svagaste länken. De gamla. De sjuka. Ska detta funka får man dra sitt strå till stacken. Jag tvättade händerna igår tillexempel. Flera gånger om dessutom.
Firman går omkull vilken dag som helst precis som alla andra här i Göteborg. Vi uppmanas till att undvika sociala sammanhang och att inte röra oss utanför dörren. Vi gör det för de gamla och vi gör det för de sjuka. Vi gör det för att skydda den svagaste länken. Vi gör det för att vården överhuvudtaget ska ha någon chans att hinna med.  Men vi gör det på bekostnad för företagarna. Restauranger som stänger. Butiker som bommar igen. Snart säljs det inga fler löparskor på plantagegatan i Linné. Ur led är tiden.
Överlever butiken detta ska jag aldrig mer klaga på att jag jobbar för mycket. Då ska jag uppskatta varje kund. Även den värsta sorten av kunder.

Igår kom det in en gammal gubbe i butiken. Han var inte rädd. Dör jag så dör jag sa han. Han ville ha nya skor så han kunde gå promenader, det är för tråkigt att sitta inne hela tiden. Om inte han tar detta på allvar så undrar jag vem som gör det. Så typiskt svenskt och naivt. Aja.

Sprungit bra i veckan i alla fall. Det är något positivt att ta med sig. Fint väder är det dessutom. Det är något speciellt med våren, men så brukar jag säga om sommar höst och vinter också. Det var en tråkig höst men nu slog det mig varför jag flyttade till en lägenhet som ligger så nära skatås. Hit borde ni komma, det är bara plinga på så bjuder jag på kaffe.

Kommer ni ihåg när man kunde gå på konsert?