4a i trosa

Fader Abraham satte upp ett hiskeligt tempo. Jag hade inte ens kunnat hänga med 2 kilometer. Det ryktas om att han öppnade på 5:33, då går det fort. Strax därbakom hamnade jag tillsammans med någon form av andraklunga. Det var ett fint lopp, backigare än jag trodde. Kände mig ganska stark hela vägen så vid den fjärde kilometern tryckte jag på lite extra, den la jag på 2:58. Fortfarande långt efter fader abrahams tempo, men ändå tillräckligt snabbt för att gå ifrån övriga löpare i klungan. Sprang och bevakade min fjärdeplats resten av loppet, ganska långt fram till nästa gubbe och ganska långt bak till den som jagade. Vad skulle man göra? Jag njöt.

Det blev en såndär perfekt sommarkväll som avslutades med en konsert av den lilla sångfågeln. Magiskt bra. Sen efterfest med chips och champagne, precis vad man är sugen på 01:30 när man sprungit ett lopp osv.. Somnade gott och åt hotellfrukost med bröderna Claesson. Åtminstone två utan dom.

Mötte fougberg på morgonjoggen. Hon hade varit ute 30 kilometer när vi slog sällskap. Hård som sten. VM i Doha nästa.

På onsdag springer jag 1500 meter i Karlstad. Lite annorlunda men det ska bli kul att testa. Målet är 4 minuter.

Kram

/ örnen

3 kommentarer

  1. Jag tänkte skriva att du är Sveriges svar på Ben Blankenship men det verkar som du har klippt håret ??

    • Nej, det skulle jag aldrig våga.

      • Bra för styrkan sittet i håret. Du kanske känner till historien om Simpson och hans hår, på tal om bibliska personer som fader Abraham 🙂 Lycka till i Karlstad !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑