Vi hänger oss kvar i helgens, bravader. Många log i målgång, så värda så värda. Står så klart i första raden i hejarklacken. Men ändå, överraskad. Som så många gånger förr. Mitt tips låg runt eller strax under 70 på den logiska sidan medans fasan fanns att det skulle skita sig. Öppna hårt och viljestarkt för att vandra i dödsskuggans dal ni vet. Det jävliga med mål är att ej uppfyllda mål är en ren och sylvass besvikelse man får dras med. Som en kätting kring foten. Men varför sitter man här vid ett köksbord och är orolig. Han levererar pojken.

Säger bara såhär

David Nilsson 25år 1,08,11

Arvid Öhrn 25år 1,08,00

David Nilsson 31år 1,02,09

Arvid Öhrn 2025?

Man får växa långsamt då blir man stark.

 

På ren inspiration så fick rullskidorna ligga i diket ikväll, Adidas skor, asfaltsintervaller, det är sommar. Aspens dammråttor yrde i luften, det drivades, som snö. Ni vet vad det betyder, det är förökningstider i naturen. Parfym och stadspark, heta händer och smekningar, klänningar och skrattsalvor. Det är berusning i luften. Bästa tiden att vara i livet.

 

Fick ett mejl att mitt bygglov är beviljat, så man kommer dras med det. Växa fram långsamt. Det som inte dödar det härdar. Man kan bli sönderstressad av mindre. Kommer inte hända här. Vit rock på psyck möjligen, men inte för ett hus. Man får sätta ett mål, det är det som är det jävliga. Vidare vidare man får ta saker vidare.

Bensinupproret växer. Problemet med ett högt skattetryck är att man får en organisation som är väldigt bra på att göra av med pengar. Det är väldigt viktigt att staten sköter sånt som staten ska sköta, allt annat  måste vi ta hand om själva. Utan en stark stat får vi väldiga problem. Det är inte roligt för någon. 18kr för en liter. Man får banta, för att kunna ta sig fram lättare senare.

Vi får sova på saken. Vi hörs hej

Brinn hjärtat brinn. Ja lovar du betyder någonting.