Kvällens sista timma.

 

En fin stiljte här ikväll. Timmen mellan 22 och 23 är rofylld. Man kan fylla den med lite vad som helst. Läste precis om morötter och blev hungrig. Typiskt, när man inte ska äta på fjorton timmar.  Dricker alldeles för varmt te istället, ska rikta in uppmärksamheten till en artikel om författaren Eric Ericson. Sen en av veckans absoluta höjdpunkter Jan Gradvall. 

Efter sömn ny vecka. Vilken vecka. En Holaveden vecka. Oskar börjar nytt jobb och liv i Stockholm, Arvid forsar mot mållinjen i Holland i sitt livsform. Venlo halvmara, erkänt snabb. Det luktar ner mot 70 minuter. Själv åker ja upp till Stockholm på tisdag för att leverera lite jackor till Oskar samt en vacker morgonrunda i den förlovade huvudstaden. Köpt nya skor, kanske blir premiär. När Arvid fick se dom sa han ”Passa dig för dom där du” Det är inga Hoka skor om man säger så.

Såg Adam Sernheim ute och springa snabbt samtidigt som det var Rocksjön runt??

Vad är svaret på frågan vi alla ställer oss, när kommer robbans första reportage i radion? Vi borde samla dom här på sidan på något vis. Vi ska vara hans största hyllare och kritiker, precis som han behöver. Hur får man ihop ett löppass i Ölmstad med tusenhöjdmeter? Vill se den kartan, vill springa det passet, kalla den tusingen. Grilla en korv och öppna en folköl.

Öis är allt annat en platsen för nyårslöften. Ikväll var det soprent bland vikterna. Och då var inte ens Daniel Wetterheim där. Skidåkarna placerade lite blygsamt vid utgången. Anders Boestad, Peter Nilsson och undertecknad. Det finns underlag för utbyggnad helt klart. Gym. Man borde helt klart bygga ett gym. Crossfit inspirerat.

Pettis gick upp en viktklass och slog ut wonderboy med en Superman punch. Det såg vi inte hända, framförallt inte Wonderboy.

Stina Nilsson vad säger vi, vi jublar. Dock mediatränad till uttråkningsgränsen. Men men salut.

Saknar min sängkamrat men nu, som sagt Eric Ericson.

Kärlek

 

1 kommentar

  1. Man måste få in löpningen när det går. Missade tyvärr rocksjön runt 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑