Ett tips. Olof Wretlings föreställning Diagnoserna i mitt liv finns nu på SVT play. Det är rena rama kvaliten, rätt igenom. Perfekt som söndagsavslutning. Personligen kunde man sätta ett check för dom flesta. Att just skrivandet kan vara ett förlösande av problem och själsligt trassel är känt sedan långt tidigare men bör som här upprepas. Om vi inte kan sätta ord på saker så kan vi helt enkelt inte få något grepp om det, vad det nu är, står att fina i orden. Strukturen i själen är orden och orden i själen är strukturen. Svaret på frågan vad det är? Är alltid ett ord. Adam namngav alla djuren.

Jag känner mig otursförföljd. Tittar bakom axeln men ser ingenting. Men plötligt utan en varning så slår det till. Drabbar det inte det ena så drabbar det andra. Det är imponerande hur ihärdigt och uthålligt det kan fortgå. Åkte hem från jobbet, det var fredagspuls på radion och milen satt som sedimenterade i baklåren så Poff, någonting, antagligen en isbit faller ner från A6 bron och spräcker vindrutan på bilen. Yeah, det är då själva fan.

Våran kille, Johannes gjorde det bra i Ulricehamn. Men det var inte vinterns bästa lopp, det kommer, det tror ja starkt på. Kör bara kör.

Imponerande stämning i Lill-kollen. Verkligen.

Även kan hindra Gjerdalen från att vinna Marcialonga för fjärde gången?

Vad är en spräckt vindruta när man vaknar upp med en Amazon i famnen?

Långpass och styrketräning, livet går vidare.