45 varv

Kroppen är sargad men själen är i något bättre skick efter en helg i Orsa. Vilket väder vi fick. Det var så kallt så isbjörnarna var ute och hälsade på oss i den långa diagonalbacken. Det är härligt att träffas och umgås med lite nya bekantskaper, äta varandras mat, lyssna på varandras historier. Alla har vi våra ryggsäckar att bära och ibland är det nyttigt att dela med sig. Visste ni att frigolit är ett varumärke? Det heter tydligen cellplast.

13 mil åkte jag, dom riktigt hårda åkte över 20. Palle har ingen aning om varken tid eller distans även om det sitter en klocka på hans vänsterarm. Märkligt beteende, det är ju bara trycka på start egentligen. Jag fick stryk av Johan och Joel Björnlinger på en intervall nerför, skyller på skintec-skidorna jag lånade av brorsan, annars gick allt i behaglig fart.

Tillbaka i Göteborg. Premiär inne på friidrottens hus, 15×600 meter stod på schemat. Sista draget på 1:35 annars drygt 10s långsammare på de flesta. Det är ett hårt pass men när man gör det tillsammans är det inga problem. Vilket gäng vi är, riktigt roligt faktiskt! Så glad att jag hittat hit, börjar kännas som hemma.

Julafton i kaxholmen, vilka ska med o springa?

/ the eagle

2 kommentarer

 1. Visste ni att masonite är ett varumärke ? Det heter board.
  Nu fattas bara ett randigt pannband och ett svettarmband på handleden, sen har vi Björn Borg jr ! Go go go !

  • Märkliga beteenden finns det gott om, ska fundera över mitt beteende och återkomma i ärendet.

   Självklart springer vi på julafton efter grötfrukost, paketöppning och julahare.
   Typ halv elva, vi återkommer i det ärrendet också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑