Orsa

Orsa ha varit kallt, men fantastiskt. Det har varit semester, tror inte ja känt stress en enda gång, eller passat någon tid. Mina sprillans nya damskidbyxor har skaft runt runt på dom pistade skogsbilvägarna och upp och ner under elljusslingorna. Vi har diskuterat vad den egentliga skillnaden är mellan dam och herr byxor? Men vi har inte kommit fram till något bra svar så om du kan något om textilbranschen så får du gärna göra oss klokare. Varför jag har ett par dambyxor? Det finns det inget bra svar på alls.

Skidsemester måste vara den bästa versionen av semester?

Åkte nittio minuter med Peo Svahn och Rasmus Ax. Så trevligt. Dom kändes vassa som vanligt. Ostfabriken ska lägga ner och Peo ska sluta vända ost efter 23år. Det är en omställning men båda ska cykla Vätternrundan. Dessa uppgifter är så klart lite defusa eftersom man både hör och pratar halvbra genom en buff. Men vilka lok dom är, timme efter timme. Det är bara att hänga efter tills det är dags att kliva av.

Har aldrig varit såhär mätt, helt otroligt. Man kan inte ens träna sig hungrig.

Det är också problem att pissa när det är så här fruktansvärt kallt. Könet är alldeles för likt en gammal katolsk staty. På tal om det så ska dom verkligen ha trott att ett stort kön symboliserade det barbariskta hos människan därför har avbilderna små könsorgan, vilken blev standard bland statyer även utanför den  katolska svären. Så det kan va.

Saknar dom där hemma. Stundtals.

1.48 är urstark i diagonalen. Såklart.

Lägrets stjärnor. Nej nu ska vi ta den här kvällen till en ny nivå.

Så mycket bättre, Lollos dag.

 

1 kommentar

  1. ”TransJohan” helt rätt. Nya tider. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑