England, nej det kommer inte gå, för England alltså. Nope, bye bye.

Fotboll är ett föredöme. Ett eget känsloliv. Tycker mycket om det. Gemenskapen i fighten.

Den bästa av dom bästa Christiano Ronaldo trillar lite lätt när det passar honom, laget, nationen. Vi häcklar och hatar lite på sociala medier och fikarum. Sen kommer en Svensk och filmar till sig en straff och ALLA håller käften. Det respekterar ja. Men vilka jävla hycklare vi är. Bra att notera. Väggarna är av glas.

Älskar att se svalorna mot himlen, irrandes. Det är mina fåglar det. Ladusvalorna.

Det är stora starflockar här nu. Det sägs att om man kan se dom bruna förstakullsungarna i flocken så blir det en regnig sommar. Om inte så blir det en torr. Jag hinner inte se någonting, dom bara sveper förbi i böljande formationer. Jag applådererar.

Solbrännan skördar sina offer. Det sägs kunna bli masslakt till hösten. Inget foder till vintern. Slaktaren är fullbokad. Nog är det torrt alltid. Gråsparvarna står på knäna och äter av det redan mogna vetet. Ett riktigt regn nu och allt hamnar i diket. Bäst vore om det kommer sakta men säkert.

Italienarna är här och släcker bränder. Ryska plan no no. Vi är obundna, neutrala.

Vi var ett gäng om sex som fick ihop 71km i Söndags. Det var härligt men ingen mysdistans. Till slut var alla hästarna ur boxarna.

Åker till kanalyran i Mellerud på fredag för att vara speaker i tre dagar. Det ska bli skoj. Kraftsport är roligt, att uppleva.

Är Eddie Berglund den mest väl och genomtränade athleten genom tiderna? Han har tjänat sju tusen spänn på sin förmåga. 65kg och 211kg i Bänkpress. Bäst genom tiderna. Han pratar om sig själv som någon som hans pappa skapat. Så otroligt bra.