Holaveden live – lidingöloppet 2016

13:12. Nu är det Facebook sol gäller, surfa in där för att följa upplösningen på lidingöloppet 2016. Holaveden goes superlive!!

11:45. Båda i mål, nöjda och belåtna. Nu njuter vi av solen och alla provsmak vi kan tänkas komma över. Oskar kommer strax då ska vi ta pulsen på honom ordentligt

09:30. Mot start!

08:55. Sitter på en bajamaja. Eller i en bajamaja kanske man säger. Nummerlappen uthämtad och ett tappert försök till seedning utkämpades inne pp mässområdet. Ingen succé direkt, kanske inte lyckades charma den medelålders kvinnan sol stod bakom disken tillräckligt mycket. Palle får 20 min försprång, hur han lyckades seeda sig är ett mysterium. Over and out

08:00. Frukost. Allvarligt ni måste testa äggmacka med senap. Varför har ingen berättat det för mig tidigare. Peter stekte 25 ägg imorse från egna höns, vilken gula, vilken perfektion. Jag och Palle tänkte likadant och tog med varsin kaka med salta mandlar. Livet e gött, snart hoppar dolla in i bilen!

05:50. Palle kom tillslut och hämtade mig. 15 minuter sen får anses som OK eller var tycker ni man drar gränsen? Beror väl lite på destinationen givetvis. Nu vaggas jag till sömns tryggt i baksätet på Peter Nilssons Volvo. Där fram ljugs de fram och tillbaka bland annat om en höna som ruvar likt ingen annan och givetvis om rullmotstånd på olika tillverkares hjullager.

Nu tar jag några timmar till i med ögonlocken nere. Godmorgon.

05:27. Palle är sen. Hela 10 minuter. För en person som gjort lumpen klingar det inte rätt. Var kan han vara? Han har väl inte rent av försovit sig?
Återkommer.

2 kommentarer

  1. Det är gummit som skiljer, alla tillverkare har nog ungefär lika kullager. Sen spelar det stor roll om kullager sitter i spänn i fälgen eller inte. Rätt fett. Inte för mycket fett i spärrlagret mm. Njut av helgen gubbar?

  2. Idag har ni möjligheten att kanske för första gången i livet använda en bajspåse 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑