Saftiga pass

Palle bad mig skriva om något saftigt löppass tills idag. Då gäller det att göra som han säger. Men först måste man beta av ett saftigt löppass för att ha lite stoff till bloggen. I tisdags tog klevaliden ner mig på jorden ordentligt. Som så många gånger förr. Sprang tvåminutare i raskt tempo och när intervallen var slut sprang jag en minut nerför innan jag vände upp igen. Det blev tio repotioner innan backen planade ut där uppe vid Egna hem. Saftigt. Det blev totalt 17 kilometer efter lite rejälare hemjogg innan jag hamnade på hallgolvet och pustade ut. Ett pass som krävde mer än bara en morot och ett glas vatten som återhämtning. Det ska erkännas att det har förtärts kebabpizza även denna veckan, men den utan synd får kasta första stenen. Prima gör den bästa om ni undrar hur jag står i den frågan. Igår var det dags igen. Satte fart mot piren och fick rejäl feeling på hemvägen. Kilometer efter kilometer tickade på och tillslut hade jag 15 st på raken under fyraminuterstempo. Då kan man ju inte sluta tänkte jag och höll ihop det till en hel halvmara. Det regnade och blåste men jag drömde mig bort till göteborg och fiskvarvet och visst gick det lite lättare då. Det känns som det kan gå fort där den 21 maj, fortare än förra året åtminstone. Målet är 75 minuter men det är mycket som ska klaffa om det ska gå vägen. 3:30min/km… Det är ganska fort när man testar ett par kilometer måste man erkänna.
 
Vatten och morot för att svälta sig i form? Framgångsrecept?
 
Såhär ser det ut i alla fall. 17km/h. Klarar man det på göteborgsvarvet är den stora frågan just nu. Vad tror experterna? Det verkar vara många av just den kategorin som läser i alla fall 🙂
 
 
 
 

8 kommentarer

  1. Ser oförskämt lätt ut i det tempot?

  2. Med shorts, linne, bakåtvänd keps och klappande publik och en rygg att ligga bakom plus bra väder så fixar du det !

  3. Oj!! Det går fort o lätt!!! Tänk om jag fått pröva det steget o flåset en stund bara…??

  4. VVS helt underbart adam och Arvid du kommer klara det.

  5. Oops.. Skyller på att lillebror sprang för snabbt, svårt nog att hålla tempo på cykeln och samtidigt hålla telefonen rätt!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑