Tid för eftertanke och utvärdering

Året närmar sig sitt slut. Ett mycket bra år i mina ögon. Pers på alla distanser, 3:39 på långa strutsabacken och så en Kina-turné på det. Verkligen ett år att minnas. Oskar bjöd hem bloggkollektivet på en liten utvärderingskväll igår kväll i gisebo, eller bryggeriet som det nu mera kallas. En kväll med god mat och ostkaka som avslutning. Kvällen blev inte sämre för att Oskar behövde hjälp med att tömma ett par flaskor med hembrygd öl, som han senare behövde ha för att kunna fylla på med ännu mera hembrygd öl. Grabben hade ont om tomflaskor, men vi holavedare ställer upp för varandra när det krisar och hjälpte givetvis till. 

En hel del vettiga tankar kom på tal kring det där bordet hemma hos Oskar, som för övrigt har jönköpings bästa Vätterutsikt. Många intressanta projekt som vi vill ro i hamn under 2016. Bloggen är hjärtat i det hela och kommer fortsätta att uppdateras dagligen som vanligt, var så säkra. 
När ostkakan väl var slut och Lundell hade sjungit klart var det dags att visa utbölingen hur gisebo ser ut under kvällstid. Vi tog oss för egen maskin upp till tegelnästet där skiergen står parkerad. Robban tände till direkt och hundrametersloppet var igång. Video på det hela här under, värd att ses ett antal gånger för att studera de olika teknikerna. 
(Min bäll efter första draget är redan en klassiker) 


Sen blev det löparlegendens gym som efterfest. Robban persade på bänk kl 23:45, Palle agerade hjälpryttare bakom stången och Oskar hävdade att man absolut inte behöver värma upp för 80kg. Själv fotade jag för jag är så extremt klen i bänk att jag inte ens vågar lägga mig på fårskinnet. Löparn själv låg nog och sov. Men har man tagit 100kg som 50 åring behöver man inte bevisa något mitt i natten. All respekt till löparlegenden, tack för att vi får låna ditt gym ibland. 

Oskar är lite tveksam till att det behövs värma upp inför 80kg på stången. 

30 sekunder innan perset. 
Generalen

Önskar en fortsatt trevlig helg med detta klipp. 

3 kommentarer

  1. Varför ligger det så mycket vikter på golvet när Skuggern persar?

  2. Dålig start på Robban och Arvid borde kanske ha lägre utväxling till den frekvensen?
    Vem vann förresten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2021 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑