12:12 en löptur senare. Oskar berättade om ölfyndet på måla kulle för 25e gången. Men jag förstår honom, fatta vad häftigt. Det borde skrivas ett blogginlägg om det, om det knte redan gjorts. Erik hade pigga ben och en ståtlig löphållning. Gammelörnen hade gått all in på frukosten och fikabuffèn och fick vika av någon kilometer innan oss andra. Själv agerade jag fotograf samt löpande reporter. Lyckades fånga två bilder innan batteriet på mobilen valde att ta slut. (Note to self; ladda mobilen nästa gång) Ha en fortsatt god julafton! 


Inte jättenöjd med denna bilden men Erik är fotogenisk. Alltid skärpt på bild för att visa upp sponsorerna! 

Idag är dagen, Julafton, nästan lika spännande som när man var liten. Fast nu har man upplevt ”kvällen före Vasaloppet” spänningen allt för många gånger vilket har gjort att man blir lite avtrubbad inför julafton. Man vet att det blir en rätt go dag helt enkelt. Ungefär som om man visste att skidorna var bra och att energidepåerna räckte hela vägen till Mora redan innan loppet.
10:45 springer vi från ICA Kaxholmen för att sedan kunna gå all-in på allt göttigt som kan tänkas dukas upp under eftermiddagen och kvällen. Skinka, sill, lax, kanske en ostkaka, en och annan julgodis, kanske en must eller annan julebrygd.
 
Be there, or be square (by julmat)!
 
God Jul önskar vi i Holaveden!