Allt över 6 plusgrader är på tok för varmt

”Man måste öppna milen stenhårt för att få vara med på samma bild som Anders kleist” 

Gammalt ordspråk. Myntades av örnen på Visingsö i lördags. Klockade av första tusingen på 3:05, fångades på bild ihop med idolen Kleist resten är historia. Ville verkligen springa fort på ön och gav det en ärlig chans. Höll 3:20 första fyra kilometerna men sedan var det god natt och jag släppte två placeringar. Men lika glad var jag för det, springa snabbt gör man inte i 30 plusgrader det är sen gammalt. ”Allt över 6 plus är på tok för varmt” fick man höra redan på färjan över av en legendar som gjort varje järnman i Kalmar sedan starten. Undrar om han kanske syftade på vattentemperaturen? 
Nya tag. Men vad händer nu? För första gången på väldigt länge är jag inte anmäld till något lopp. Missade Lidingö med några minuter, och nu har skallen börjat tveka på den långa varianten. Kanske kör 15 i år, vi får se. Skallen måste vara med om man ska springa fort på Lidingö det är en sak som är säker. Huvudsaken är att man springer så man får vara med på After Run på kvarnen tänker jag. Har ni förslag på vad jag borde anmäla mig till så blir jag väldigt glad. Annars är risken att jag äter glass och spelar beachvolley resten av sommarn. 

3 kommentarer

  1. Ser ut att gå så fort i kurvan att du ska gå över styr. Stort!

  2. Bra tid ändå med den tuffa öppningen i värmeböljan! Vad gör man inte för en bild med sin idol….Du ska väl springa Blodomloppet? Glass o beachvolley är helt rätt på sommarn, spara löpenergin till sensommarn/hösten.

  3. Legendariska bilder det här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑