Maxpuls, vadkramp och korv med bröd

Imorgon kör vi träningstävling. Vi blir uppemot 10 man på startlinjen och tillsammans ska vi kämpa oss till vackra personbästan på den krävande distansen 5000m. Det handlar om fart och att inte slappna av. Tappar man fokus ett varv är det bara att glömma en bra tid. Ta sikte på snabbaste ryggen och sedan bit ihop. Känns det bekvämt efter två varv är det redan försent

Jag har gått från att leta efter de tuffaste terrängloppet på tävlingskalender, till att leta efter lokala banlopp. Jag ska köpa ett par supersnabba tävlingsskor och bli riktigt snabb. I tider då Tough Viking anses vara det hårdaste man kan löpa ska jag predika för banlöpning. Smärtan som upplevs under ett 5 och 10.000meters lopp går inte att jämföra. Skippa elstängsel och is-ålning hörni, anmäl er till ett banlopp istället så ska ni få bekänna färg. 
Imorgon är det mest för att öva på kurvorna. Oskar har flaggat för att han plockar fram spikskor. Jag som redan har sega ben kommer få det kämpigt. Sen grillar vi korv och snackar skit. 

Alla är välkomna! 

1 kommentar

  1. Det kommer bli smärtsamt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2021 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑