Dubbelpass i söndags. Oinspirerat men ändå, Två pass! Första rullskidspasset 90min och sedan 40min mtb. Måndag 1mil löpning, segt och stelt men lossnade lite till slut. Tisdag 10×500 Skierg alla under 1,45. Rätt nöjd. Avslutade med styrka helt omotiverat från min sida. Onsdag 89min löpning kanske 15-16km. Försökte hitta nygamla milen men misslyckades där den viker av från fyran. Misstänker att man inte kommit längre. Sprang upp till vandringsleden, vitsippestigen ner och via dammen in i skogen och ansluta till fyran igen. Mötte en vän på hemvägen. Han sprudlade av en livsgnista som bara post-seperation kan ge. Allt rivet dags att bygga igen.

Som ni kan se, den fysiska aktiviteten tuffar på utan gnista eller inlevelse men det är kanske så det ska va. Andra tider kommer. Att då ha lite grund till hands.

Blir det löpning med Arvid till helgen?

Sambon ligger under filt och löser korsord. Gris på två bokstäver? Helt omöjligt om ni frågar mig.

Har missbrukar gen. Kolakakor i frysen. Man behöver inte ens tina.

Hade middag här med vänner i helgen. Blev på lyset rejält. Då var det bara undertecknad och en kompis flickvän som drack. Men vi drack. Hade plockat nässlor på tomten, dock ej sköljt tillräckligt. Krispade mellan tänderna men gott. En flaska cava. En flaska rödvin till en otrolig kyckling med permesankräm. Tre timmar diskussion conjak. Öl. Vaknade med ordet intension i huvudet. Alltid lite ångest efter långa diskussioner. Har alltid känslan att man gått fram som en ångvält. Vaknar och vill skriva brev till samtliga inblandade. Ytterligare fördjupningar aldrig en ursäkt.

Dimmigt över sjön. Stundande mörker. Te och UL vardagar 4.