Det flyter på bra nu för Holaveden och dess vänner. Oskar dundrar på i uppladdningen mot sub 115minuter. Långa intervaller på arbetstid och långpass kvällstid. Som vanligt lämnas inget åt slumpen. Arvid lämnade lättjan kvar i Jkpg och drog till Göteborg där han piskat upp lidingölopps segrare och väckt nyfikenhet hos en förbundskapten. Han har skrotat lallarnas distans 15km och går för 30. I det här livet måste man bara prova. Cykelbenen kan komma att göra succé. Robban åkte på pisk av en öbo som tog illa åt knät men han tror på start och då är han alltid vass, gjorde sitt livs löppass förra veckan. Själv tror ja starkt på en lyckad helg, formen är iallafall godkänd över kortare distanser. Skam till den som inte går för det till en början. Startar 10min efter dom andra då mitt obefintliga tävlande tydligen inte är något man kan seeda sig på.

Någon som seedat sig är PeterNilsson. Elitledet och låneskidor på Klarälvsloppet 90km i helgen. Imponerande. Holaveden följer det här med spänning.

Träffade Jocke Larsson intill kålstubben i Onsdags, ha verkar laddad för Lidingö. Väggade kraftigt för två år sedan, på god väg mot sub 2,15 men sen nattsvart. Han är egentligen ingen långdistansare, har experterna sagt. Enligt experterna så borde han springa 800m istället men hur kul är det? Formen är iallafall god, det är kanske iår det händer?

Man måste hålla på hela tiden om det ska hända något.

Gör inte som ja utan skicka in eran anmälan i tid.