Han är här

Klockan hade precis passerat 13.30 i fredags när min älskade Camilla gjorde en sista kraftansamling. Efter timmar av kämpande, smärta och ångest behövdes nu bara det sista lilla. Och hon fixade det med. Jag kan inte med ord eller känslor beskriva eller återge för någon hur tacksam, stolt och glad jag är att ha henne vid min sida. Inte heller kan jag eller någon annan man förstå eller ens försöka jämföra detta med något annat. Vi har alla våra krämpor och kval men detta. Herre Gud i himmelen. Jag är så mållös och full av beundran.

Ut kom en pojke på 3840 gram och 51 cm. Helt perfekt. Han andades och skrek. Det vackraste av skrik. Molly har blivit storasyster. Lillebror kommer heta Ebbe. Och allt är sådär speciellt och konstigt nu som det bara kan vara när man sovit för lite och varit inne i den känslomässiga berg-och-dalbanan. Allt är perfekt.

image

Ebbe The King.

Det här är en vecka som går till historien. Det är veckan när Donald Trump blev världens mäktigaste ledare. Det är veckan när huvudstadsborna fick se snö för första gången(sorry Dolla). Det är veckan när Hubbe Sjöberg tog sin första stora mästerskapsmedalj i löpning. Och det är veckan när jag blev tvåbarnspappa.

Den stora frågan är vad som händer nästa vecka.

image

Lustgas har alltid varit en stor del av mitt liv.

11 kommentarer

 1. Grattis robban!

 2. Stort med en ny liten skidåkare på Ängslundsvägen!
  Har ju redan gratulerat men gör det igen. Jättegrattis!
  Stort också att se Hubbe på pallen i ett mästerskap!

 3. Stort grattis Robban!

  Tror Hubbes löparframgång delvis beror på att banläggaren anpassat banan för att gynna hemmalöpare! Lite som att Anja Pärson ofta körde (extra) bra när hennes far var banläggare…

 4. Stort.
  Grattis!

 5. Grattis igen! Lovar dig att det blir en del blöjbyten nästa vecka?.

 6. Va kul!!! Grattis hela familjen?

 7. Grattis!

 8. Tack alla kära vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2022 Holaveden

Tema av Anders NorenUpp ↑